Tidningar

Tidningar och tidskrifter är en bra källa för att hitta investeringar och få inspiration. Och det finns många bra att välja mellan. Här har jag samlat ett urval av både svenska och internationella tidningar och tidskrifter inom ekonomi, börs och finans med förmånliga prenumerationserbjudanden.

Dagens industri

Börja prenumerera på Dagens industri och bli först med de senaste nyheterna direkt från börsen, affärsvärlden och näringslivet. Dagens industri är tidningen som leder till bättre affärer både för privatpersoner och företag.

Nordens största affärstidning med fokus på ekonomi, börsen och näringslivet, både vad gäller den svenska marknaden likväl som de internationella. Här hittar du alla de senaste ekonominyheterna.

Dagens industri har koll på hela Sveriges näringsliv, från de små entreprenörerna till de största svenska företagen. Här hittar du börsanalyser och näringslivsnyheter i världsklass sex dagar i veckan. 

Börsveckan

Börsveckan är en helt oberoende tidning med ett enda mål- att hjälpa våra läsare att göra bättre aktieaffärer. Våra konkreta köp- och säljråd har hjälpt många läsare till god avkastning sedan 1985. 

Som prenumerant får du:
• Tidningen Börsveckan hem i brevlådan 42 måndagar per år och möjlighet att ladda ned tidningen via nätet redan på söndagen.
• Konkreta köp- och säljråd serverat på ett enkelt språk.
• Tillgång till Börsveckanportföljen – Essensen av tidningens bästa aktieråd. Portföljen startade 1992 och har slagit index alla år utom ett. I snitt har portföljen avkastat 47 % per år. 

Privata Affärer

Privata Affärer Premium + Magasin erbjuder varje månad alla läsare analytiska reportage som ger större kunskap om bland annat börsmarknaden, bostaden, lån och pensionen.

Tidningen grundades redan år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull och given informationskälla för läsaren med sina konkreta placeringsråd. Det här är en tidning som ger dig tips på allt från aktier och fonder, lån, skatter, försärkingar men också pension och boende. 

Finansliv

Finansliv är magasinet för dig som jobbar i bank- försäkrings- och finansvärlden. Läs om branschen inifrån, se de stora sammanhangen och få perspektiv.

I Finansliv får du unik insyn i händelserna, personerna och trenderna i en bransch i rörelse.

Affärsvärlden

Affärsvärlden har 27 år i rad utsetts till bästa affärsmagasin i en undersökning bland börs-vd:ar, finanschefer, ir-chefer och aktieproffs.

Som Sveriges ledande ekonomimagasin sedan 1901 bidrar Affärsvärlden till detta genom att belysa, granska och analysera näringslivet och dess viktiga aktörer. Det är kärnan i Affärsvärldens uppdrag och vi gör det för att vi tror att det stärker marknadsekonomin och därmed grunden för vårt välstånd.

Svenska Dagbladet

Prenumerera på Svenska Dagbladet och få alla viktiga världshändelser rakt ner i brevlådan eller digitalt till surfplattan eller mobilen. Du kan hålla dig uppdaterad överallt, oavsett tid och plats.

Svenska Dagbladet grundades redan år 1884 och är idag Sveriges tredje största abonnerade morgontidning. Tidningen ges ut i Stockholm och klassar sig själv som obunden moderat. Med en prenumeration på SvD har du alltid tillgång till de senaste nyheterna när som helst, var som helst.

Harvard Business Review

Harvard Business Review är den RIKTIGA tungviktaren inom ekonomiklassen. Den läses av beslutsfattare världen över och sätter standarden för inflytelserika affärspublikationer. Harvard Business Review är otroligt gedigen – och dessutom riktigt inspirerande om du tycker att ekonomi och affärsverksamhet är spännande områden.

All About Dividend Investing

Läsvärd bok om hur man hittar och väljer aktier med bra och stabil direktavkastning för att bygga upp en långsiktig utdelningsportfölj.
Författare: Don Schreiber

Köp boken på Amazon
Köp boken på Adlibris

Köp boken på Bokus